phototraveler.ro Web analytics

Skip to content

Să înceapă relexarea!

Oktoberfest Brasov, festivalul berii organizat după modelul bavarez, a ajuns anul acesta la a noua ediție. Festivalul are loc timp de 11 zile, între 7 și 17 septembrie. Evenimentul se desfășoară în zona fostului Stadion Municipal din Brașov, la ieșirea din oraș către Sibiu, pe Calea Făgărașului, în spatele autogării. Cu ocazia festivalului s-au instalat două corturi imense, cel mare denumit Wiesnzelt, cu șiruri lungi de mese și bănci este inspirat de festivalul berii de la Munchen iar cel mic, numit Kronstadtzelt, are ca temă Brașovul și este decorat cu imagini ale clădirilor din oraș. Între cele două corturi sunt înșirate o mulțime de chioșcuri și standuri cu preparate culinare care te îmbie cu arome care mai de care mai atrăgătoare.

Ce poți să faci acolo? Evident să bei bere, sau poate un Jägermeister. Favorită este berea Ciucaș, care se produce la Brașov. Poți de asemeni să savurezi covrigii bavarezi sau specialitățile culinare germane și romanești (micii sfârâie pe grătar alături de carnații bavarezi). Poți să asculți muzică germană, de fanfară sau rock. Poți să privești dansatorii și animatoarele îmbrăcate în costume tradiționale bavareze sau să participi la concursuri.

Așadar, dacă sunteți în trecere sau intenționați să vizitați Brașovul în aceste zile nu ratați ocazia și petreceți câteva ceasuri de relaxare la Oktoberfest.

(Mai multe informații pe www.oktoberfestromania.ro)

Oktoberfest Brasov acces
Oktoberfest Brasov car alegoric cu bere
Oktoberfest Brasov marea relaxare
Oktoberfest Brasov pahare cu bere
Oktoberfest Brasov fanfara Musik Ministerium 1
Oktoberfest Brasov fanfara Musik Ministerium 1
Oktoberfest Brasov spectacol
Oktoberfest Brasov show pe scena
Oktoberfest Brasov show
Oktoberfest Brasov trupa rock
Oktoberfest Brasov ospatar cu halbe de bere
Oktoberfest Brasov cortul mare Wiesnzelt

Text și Fotografii: Andrei Iliescu

© Copyright 2017

BrasovOktoberfestRomania

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top