phototraveler.ro Web analytics

Skip to content

Ten years of Extravagance

În lumea modernă a secolului XXI dominată de globalizare și de folosirea cuvintelor din limba engleză se pot întâlni des cuvinte ca:  travel (călătorie), entertainment (distracție) dar în mod pregnant legat de vacanță, termenul de leisure (timp liber, destindere, răgaz, tihnă).

Unul din aspectele acestui “leisure” poate fi prezentarea de modă, care este o fascinație permanentă, un spectacol cu o rețetă infailibilă formată din frumusețe (a fetelor și a bărbaților model, a hainelor, materialelor textile și bijuteriilor) însoțite de muzică, lumină și atmosferă luxuriantă. O rețetă care poate l-ar face invidios pe Paracelsus care încerca în mod obsesiv să transforme plumbul în aur.

Și ce moment ar putea “auri” mai bine o zi de vacanță sau un călător care după ce a vizitat o destinație turistică se lasă plimbat în dulcele vis al unui spectacol complex și rafinat.

În seara aceea de sâmbătă cei care erau trecători prin orașul Galați ar fi putut să schimbe plumbul pașilor obosiți în aurul unui spectacol de fashion, numit “Ten years of extravagance” care a reunit 5 creatori de modă într-o acțiune comună. În plus, locul ales pentru eveniment a fost un club “fancy” în care pe lângă modă se putea servi o băutură pe  alese.

Călătoria, fie ea de vacanță sau în interes de afaceri are nevoie de destindere și nu este deloc contraindicat ca pe parcursul ei, mai ales în prag de seară, sa presăram câte un show de prezentare de modă, momente care vor aduce fericire mai ales doamnelor și domnișoarelor.

În acest mic album foto sunt laolaltă imagini din timpul prezentării dar și din backstage, unde se văd detaliile, tensiunea sau relaxarea frumoaselor modele.

„Ten years of Extravagance” – Festivalul Național Studențesc de Modă, un show de coiffure & haute couture organizat de Casa de Cultură a Studenților în parteneriat cu Iele Models și Nicoleta Rogoz Hairstylist

Text și Fotografii: Cornel Gingărașu

© Copyright 2017

EvenimentFashion

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top